Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

«Τζιμπούρ, φέρε πρόταση να φύγεις από τώρα»!

«Τζιμπούρ, φέρε πρόταση να φύγεις από τώρα»!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ
Οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με τον ατζέντη του Ράφικ Τζιμπούρ για την υπογραφή νέου συμβολαίου κατέληξαν σε “ναυάγιο” και ο μάνατζερ του διεθνούς επιθετικού έφυγε από τη χώρα μας απόψε.

Μάλιστα το “μήνυμα” της διοίκησης των πρωταθλητών προς την πλευρά του ποδοσφαιριστή ήταν ξεκάθαρο και δείχνει πως ο Αλγερινός είναι ένα “βήμα” από την αποχώρηση του από την ομάδα του Πειραιά. “Φέρε πρόταση για να φύγεις από τώρα” ήταν η χαρακτηριστική ατάκα της διοίκησης προς τον ατζέντη του Τζιμπούρ και οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα.
Το διήμερο που προηγήθηκε, έγιναν πολλές συζητήσεις ανάμεσα στους ιθύνοντες της ομάδας του Πειραιά και τον μάνατζερ του παίκτη που δεν κατέληξαν σε συμφωνία. Πάντα σύμφωνα με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, οι απαιτήσεις του διεθνούς στράικερ ήταν εξωπραγματικές για τις συνθήκες που επικρατούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ο Τζιμπούρ ζητούσε 1,6 εκατ. ευρώ το χρόνο για να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και οι “ερυθρόλευκοι” ξεκαθάρισαν στον παίκτη ότι δεν πρόκειται να του δώσουν αυτά τα χρήματα. Ο διεθνής επιθετικός δεν έριξε τις απαιτήσεις του και πλέον τα πράγματα έχουν οδηγηθεί σε σημείο που θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι ο παίκτης θ' αποχωρήσει άμεσα από του Ρέντη.
Αυτό άλλωστε επιθυμεί πλέον και ο Ολυμπιακός προκειμένου να έχει κάποιο οικονομικό όφελος από την αποχώρηση του Αφρικανού, καθώς αν ο Τζιμπούρ φύγει τον Ιούνιο, οι “ερυθρόλευκοι” δεν θα βάλουν ούτε ευρώ στα ταμεία τους.
.sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου