Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Υποδοχή Κυπελλούχου στην Τρίπολη για τον Αστέρα




Αποτέλεσμα εικόνας για Υποδοχή Κυπελλούχου στην Τρίπολη για τον ΑστέραΠαρά τον εκνευρισμό και την απογοήτευση που επικρατεί στις τάξεις του Αστέρα Τρίπολης για τα διαιτητικά «φαλτσοσφυρίγματα» στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, περίπου 40 οπαδοί του Αστέρα Τρίπολης περίμεναν καρτερικά το πούλμαν της αποστολής στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας και αποθέωσαν τον Σάκη Τσιώλη και τους παίκτες του.






Παρά το προχωρημένο της ώρας (ήταν περίπου 2.30 το πρωί) οι οπαδοί του Αστέρα αποθέωσαν την ομάδα τους σαν να είχε κατακτήσει το Κύπελλο. Μοίρασαν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες και τον Σάκη Τσιώλη για την προσπάθεια που κατέβαλαν στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας και υποσχέθηκαν ότι θα συνεχίζουν να τους στηρίζουν.

Οι παράγοντες του Αστέρα αποφάσισαν να παραλάβουν οι παίκτες κανονικά τα μετάλλια και στη συνέχεια να αποχωρήσουν για τα αποδυτήρια σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Σύμφωνα με τους Αρκάδες, ο Θανάσης Γιάχος τους ζήτησε συγγνώμη για τον μη καταλογισμό πέναλτι στο χέρι του Μανιάτη, αφού πρώτα είδε τη φάση στο βίντεο!

Από εκεί και πέρα, όλοι στην Τρίπολη αντιλαμβάνονται ότι ο τελικός πρέπει να περάσει στο παρελθόν, καθώς την Τετάρτη αρχίζουν τα πλέι-οφ και ο Αστέρας καλείται να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Σάκης Τσιώλης δεν υπολογίζει τον Εμάνουελ Περόνε, ο οποίος αποβλήθηκε στα τελευταία λεπτά του τελικού στα επεισόδια που έλαβαν χώρα μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου