Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Ο Αστέρας μπορεί να κοντράρει τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Μποροβήλο


Την άποψη ότι ο Αστέρας Τρίπολης μπορεί στην καλή μέρα του να κοντράρει τον Ολυμπιακό στον τελικό του Κυπέλλου εξέφρασε ο Γιώργος Μποροβήλος.
Με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM, ο πρόεδρος της αρκαδικής ΠΑΕ τόνισε:
«Από τη στιγμή που δεν έχει τελειώσει ο ημιτελικός, πρέπει να σεβόμαστε το ζευγάρι. Σεβόμαστε, όμως, τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία από τέτοιου είδους μας.




 Η ομάδα μας, όμως, έχει δείξει ότι μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο και στην καλή μας ημέρα μπορούμε να ανταγωνιστούμε στα ίσα τον Ολυμπιακό. Αυτά τα ματς είναι ιδιαίτερου χαρακτήρα και είναι αμφίρροπα». Επίσης, όσον αφορά στην παρουσία των φιλάθλων του Αστέρα στο ΟΑΚΑ, όπου θα πραγματοποιηθεί στις 11 Μαΐου ο τελικός, επισήμανε μεταξύ άλλων ότι «είναι ένα πρωτόγνωρο γεγονός για εμάς. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα είναι 10 με 15 χιλιάδες οπαδοί του Αστέρα στο Ολυμπιακό Στάδιο».

Στο μεταξύ, ερωτηθείς για την άνοδο των «μικρομεσαίων» ομάδων στο Κύπελλο τα τελευταία χρόνια, απάντησε ότι «η διοργάνωση του Κυπέλλου εμπεριέχει το στοιχείο της έκπληξης. Στο φετινό πρωτάθλημα πολλές ομάδες αντιμετώπισαν οικονομικά προβλήματα και αυτό είχε ως συνέπεια τον ανταγωνισμό του. Ωστόσο, το Κύπελλο εμπεριέχει το στοιχείο της έκπληξης και αυτό κάνει πιο όμορφο το ποδόσφαιρό μας. Πολλές ομάδες με πολύ κόσμο δεν αποδείχθηκαν αντάξιες των περιστάσεων».
Τέλος, αναφέρθηκε και στη σχέση της Σούπερ Λίγκα με την Nova, μετά τον υποβιβασμό της ΑΕΚ, τονίζοντας μεταξύ άλλων:
«Δεν επηρεάζεται το συμβόλαιο της Nova μετά την αποχώρηση της ΑΕΚ, όμως η αποχώρηση μιας ομάδας σαν την ΑΕΚ έχει παράπλευρες απώλειες, αφού η Σούπερ Λίγκα χάνει τη δυναμική της από τον υποβιβασμό της. Η αποχώρηση μίας μεγάλης ομάδας, όπως είναι η ΑΕΚ, έχει συνέπειες και αυτό θα φανεί στο μέλλον. Σαφέστατα πρόκειται για την επόμενη διαπραγμάτευση. Όταν λείπουν μεγάλες ομάδες από την κατηγορία, θα υπάρξει ανάλογη προσφορά από το ενδιαφερόμενο Μέσο».
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου